دکتر دانش چعفری اعلام کرد:

لزوم بهره گیری از ظرفیت بورس درسال جهش تولید

اقتصاد ایران: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر بهره بردن از بازار سرمایه و ظرفیت‌های نهفته آن در سال جهش تولید گفت: دستیابی به منابع مالی یکی از اجزای اصلی و از گلوگاه‌های تولید محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، داوود دانش جعفری در مصاحبه رادیویی در مورد شعار سال اظهار کرد: کشور حداکثر ۱۰ درصد از نیازهای مالی خود را از بازار سرمایه تأمین می‌کند و باقی از سیستم بانکی کشور انجام می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: تولید و توسعه یا جهش تولید شعاری است که سال‌ها مورد توجه مقام معظم رهبری قرار گرفت و انتخاب دوباره آن با محوریت مشارکت مردم بیانگر اهمیت روز افزون مساله تولید در اقتصاد است.

دانش جعفری اضافه کرد: تولید به مسائل مختلفی بستگی دارد و هر چقدر دستیابی به تکنولوژی‌های جدید افزایش یابد تولید افزایش می‌یابد. همچنین دستیابی به منابع مالی یکی از اجزای اصلی تولید است که از گلوگاه‌های تولید هم محسوب می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تورم بالا نیازمند منابع مالی سرمایه گذاری است، خاطر نشان کرد: یکی از ظرفیت‌های نهفته کشور استفاده از بازار سرمایه است که در حال حاضر ۱۰ درصد از آن استفاده می‌شود.

وی راه دیگر تأمین مالی را استفاده از صندوق توسعه ملی دانست و گفت: برای رهایی از وابستگی به ارز، بنگاه‌های بزرگ و کوچک می‌توانند از منابع صندوق توسعه ملی برای تأمین نیازهای خود بهره ببرند.

دانش جعفری افزایش صادرات خدمات فنی مهندسی و ورود شرکت‌های توانمند به بازار دیگر کشورها را مهم بر شمرد و گفت: رفع بوروکراسی اداری باید در دستور کار دولت قرار بگیرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ