کریمی مطرح کرد؛

ورشکستگی رادیولوژی ها به دلیل بدعهدی بیمه ها

اقتصاد ایران: معاون درمان وزارت بهداشت، از تاخیر بیمه ها در پرداخت مطالبات موسسات رادیولوژی که آنها را با مشکلات عدیده ای مواجه ساخته است، انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، سعید کریمی با انتقاد از تأخیر پرداخت بیمه‌ها به خصوص بیمه تأمین اجتماعی در پرداخت مطالبات مؤسسات رادیولوژی، گفت: یکی از گرفتاری‌های مؤسسات رادیولوژی در کشور تمدید پروانه فعالیت به شرط قرارداد با بیمه‌های پایه بر اساس قانون مجلس است؛ این در حالی است که تأخیر در پرداخت بیمه‌ها که اتفاقاً برخلاف قانون هم هست، بسیاری از مؤسسات رادیولوژی را به ورطه ورشکستگی کشانده است.

وی در جریان برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی، افزود: یکی از دلایل نارضایتی پزشکان به خصوص پزشکان جوان از درآمد خود مربوط به همین تأخیر پرداخت دریافتی آنان از سوی بیمه‌ها است.

کریمی با اشاره به اینکه طی کمتر از سه سال حدود ۳۸۰ دستگاه تصویربرداری با تکنولوژی بالا از سوی وزارت بهداشت در مراکز دولتی دانشگاهی سراسر کشور توزیع شده است، ادامه داد: این دستگاه‌های تصویربرداری بسیار گران قیمت هستند و هزینه آن بالای یک میلیون دلار است.

وی از دیگر فعالیت‌های اخیر وزارت بهداشت را تسهیل صدور مجوز برشمرد و اظهار داشت: با اقدام اخیر خرید و فروش مجوز متوقف و انحصار صدور مجوز برداشته شد و متقاضیان تأسیس مراکز رادیولوژی به شرط رعایت الزامات مندرج در آئین نامه می‌توانند به راحتی و در کمتر از یک ماه مجوز دریافت کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت، با تاکید بر اینکه تعرفه‌های برخی گروه‌های پزشکی مانند رادیولوژیست‌ها و متخصصین پاتولوژی و آزمایشگاه نیازمند اصلاح است، گفت: در حال حاضر هشتک در تعرفه برای این گروه‌ها ایجاد مشکل کرده که قصد داریم با هدف کمک به این گروه‌ها این موارد را گام به گام اصلاح کنیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ